Aktív feltölődés a testnek és léleknek!

Szolgáltatásaink

Klasszikus svéd masszázs

A svéd masszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta, ez képezi valamennyi európai masszázsfogás alapját. Egészen az ókori görög-római kultúráig visszavezethető. A görögök és a rómaiak nagyobb figyelmet szenteltek egészségüknek, odafigyeltek, többet törődtek testükkel. A svéd masszázs már az ókori kultúrákban is közkedvelt gyógyító, rehabilitációs eljárás volt. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. 

Talpreflexologia

A gyógyító reflexológia
Masszírozással hatni tudunk a talp zónáival kapcsolatban lévő szervekre. Ugyanakkor ez a kapcsolat fordítva is igaz, hisz egy adott szerv nem megfelelő működése is észrevehető a talp megfelelő zónájában tapasztalt lerakódás és érzékenység formájában.
Talpa nagyon érzékeny testrésze. Itt végződnek a testét behálózó energiapályák. Akkor egészséges, ha ezeken az energiapályákon szabadon áramlik az energia. Ha viszont valamelyik szervébe nem jut elegendő energia, mert az valahol elakad, akkor ez a szerve megbetegszik.

Lávaköves masszázs

lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak, de egyes források szerint még az ősmagyarok sámánjai is használták gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat.
A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet.
Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut.

Kinezologiai tape

A gyógytorna terápia kiegészítőjeként számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy annak hatását és hatékonyságát tovább fokozzuk. A Kinesio Tape technika egy önállóan és a mozgás szervrendszer problémájának kezelésére kiegészítésként is alkalmazható terápia, mely az adott terület, vagy érintett izom támogatását, működésének helyreállítását segíti, eredményezi!

A technika egy speciális tapasszal dolgozik, melynek egyik felülete ragasztóanyaggal ellátott felület, a másik oldal pedig a speciális szálelrendezésű szövet.

Hypoxi L250 alakformáló

Hypoxi L250 – Bízd rá magad, mondj búcsút a narancsbőrnek!
A Hypoxi L250 megmutatja, milyen narancsbőr nélkül élni!

Ha egyetlen mondattal kellene megfogalmaznunk azt, hogy mi a gond a narancsbőrrel, akkor azt mondanánk: az, hogy létezik. Ha több mondatunk is lenne rá, akkor úgy fogalmaznánk: az a baj vele, hogy nehéz eltüntetni hagyományos módszerekkel. Mivel a bőröd alatt helyezkedik el, nem elég az edzés és a fogyókúra, attól biztosan nem tűnik el. Ennél többre van szükséged: a Hypoxi L250 segíteni fog neked!

Hypoxi trainer

Minden idők leghatásosabb gépe
Hypoxi trainer – Több mint egy újabb alakformáló eszköz

A Hypoxi trainer több mint egy újabb alakformáló gép, amivel edzeni tudsz: valószínűleg az egyik legjobb zsírégető, alakformáló, és a narancsbőrtől megszabadító gép, melynek a hatékonysága olyan magas, hogy minden idők leghatásosabb gépének is nevezik.

A Hypoxi trainernek csak előnyei vannak!

Ultratone

A kiváló eredményekért
Személyre szabott arc- és testkezelések

Az Ultratone biostimulációs gép Vendégeink tulajdonságait, valamint a kívánt végeredményt figyelembe véve képes kialakítani a tökéletes kezelést. Több, mint 150.000 különböző programjának, a 44 trofikus jelformának köszönhetően képes ötvözni a szükséges opciókat, így garantáltan megtaláljuk a tökéletes, személyre szabott kezelést.

Az Ultratone minőségével garantálja a végeredményt

Doctor Life nyirokmasszazs

A Doctor Life DL1200H hullámmasszázs gép a termékcsalád csúcskategóriás modellje. A nyirokmasszázs gép 12 kamrás applikátorokkal rendelkezik, és 8 különböző vezérlő program futtatására képes. A lábfájdalmak megelőzése és kezelése mellett nagyon fontos kiegészítése minden alakformáló kezelésnek, hiszen a nyirokkeringés serkentésével gondoskodik az alakformálás során felszabadított salakanyagok és lebontott zsírok kiürüléséről a szervezetből.

Előnyei: 12 kamrás applikátorok, overlapping kivitel (egyenletes nyomáselosztás), 8 program, kamránként állítható kezelési nyomásérték, teljes kezelőruha vezérlésére alkalmas

Bioptron fényterápia

“Amit ez a lámpa tud, az a világ egyik csodája”
   – mondta egyik előadásában dr. Del Fabro Gusztáv radiológus. Az, hogy egy orvos beszél róla ilyen lelkesen, az mindenképpen számos tapasztalaton alapuló meggyőződés, melyet a hétköznapi ember is nagy megnyugvással fogad.

Mi is ez a csodaeszköz?
Nem más, mint egy régóta forgalomban lévő, ám állandóan tökéletesített és továbbfejlesztett, a fény gyógyító hatásán alapuló – bioptron lámpa.

Omi Ring és Omi Pads mágnesterápia

Az OMI RING és az OMI PADS mágneses mezővel történő kezelést nyújtanak, amelynek során az anyagcsere élénkül, a vérellátás javul, a sejtek több oxigént kapnak, a test számára a terhes méreganyagok kiválasztódnak, az immunrendszer erősödik és a szervezet harmónikusabban működik.

Callux

Bemutatkozik a “CALLUX” 4 lépéses professzionális láb-peeling rendszer, melynek eredménye bársonyosan puha és szép lábak, mindössze 50 perc alatt!
A láb-peeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény, és nem pedikűr kezelés, mivel egy általános, frissítő talpmasszázzsal zárjuk a kezelést.