“Amit ez a lámpa tud, az a világ egyik csodája”

Bioptron fényterápia

“Amit ez a lámpa tud, az a világ egyik csodája”- mondta egyik előadásában dr. Del Fabro Gusztáv radiológus. Az, hogy egy orvos beszél róla ilyen lelkesen, az mindenképpen számos tapasztalaton alapuló meggyőződés, melyet a hétköznapi ember is nagy megnyugvással fogad.

Mi is ez a csodaeszköz?

Nem más, mint egy régóta forgalomban lévő, ám állandóan tökéletesített és továbbfejlesztett, a fény gyógyító hatásán alapuló – bioptron lámpa.

Mit tud ez a “csodalámpa” és vele együtt a fényterápia?

A legfontosabb, hogy célzottan ösztönzi az öngyógyító erőket, optimális szintre hozza szabályozó tulajdonságaival a szervezet alacsony biológiai folyamatait, tehermentesíti a szervezetet és regeneráló folyamatokat indít be. Erősíti az immunrendszert, harmonizálja az anyagcserét, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása van.

Hogy mindezt hogyan éri el?

A fényterápia készülékei lineárisan polarizált, széles sávban, több színben és kevesebb energiával működő fényt bocsátanak ki. A fényhullámok szabályozhatók, s minél kisebb frekvencián működnek, annál mélyebbre hatnak. A mikrokeringést, regenerálást így sejtszinten képesek elvégezni.

Milyen betegségeket gyógyíthatunk vele?

  • Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően: a migrénes problémák, fog és izületi fájdalmak, arc -és homloküreg gyulladás, gégészeti és fülészeti betegségek, szemgyulladások kezelésére kiválóan alkalmas. De a sportsérülések, izombetegségek, köszvények gyógyításában is segít.
  • Daganatos betegségek, nőgyógyászati, urológiai problémák, valamint vérnyomás és az érszűkületi problémákra is használható.
  • Alkalmas mindennemű bőrprobléma (pattanás, herpesz, sebek, ekcéma, pikkelysömör, műtéti, hegek, égési, sérülések, fekélyek, gyógyítása)
  • Sejtregeneráló hatása miatt kiváló ránctalanító és a kozmetikumok együttes használatával, ideális szépségápoló.
  • Az allergén betegségek esetében segíti a váladékürítést, de magát a problémát is megszüntetheti.
  • A vegetatív idegrendszeri panaszok, a depresszió, a hangulati és érzelmi zavarokban, a stressz oldásban, – a fényterápiával kiegészítve, eredményes gyógyhatású.

A természetes napfény szervezetre gyakorolt gyógyító hatását már az ókorban is ismerték, s az első lámpa megalkotója, Niels R.Finsen (aki ezért orvosi Nobel díjat is kapott), a káros UV sugarak kiszűrésével a fény optikai részét használta fel a gyógyításhoz. A 80-as évek közepén magyar lézerkutatók, mint Mester Endre prof. És Fenyő Márta neve fémjelzi a folyamatos tökéletesítést. Az már csak “szokványos” lépés, hogy találmányukat később egy svájci cég szabadalmaztatta és tette világhírűvé.

Kérj időpontot, gyere el és töltődj fel!