Mágneses mezővel történő kezelés

Omi Ring és Omi Pads mágnesterápia

Az OMI RING pulzáló elektromágneses készülék egy gyűrű alakú 27 cm átmérőjű eszköz, mely nyakba, karra vagy a láb bármely részére helyezhető, ahol éppen kezelést akar végezni.

Hogyan fejti ki hatását?
Az alkalmazott testrészen:

– tágítja az ereket
– emeli az oxigén-szintet
– javítja a vérkeringést

A pulzáló mágneses terápia következtében kitágulnak és rugalmassá válnak a hajszálerek, javul a vérkeringés, és hígítja is a vért!

Az alkalmazott terápia várható hatásai:

– javul a vérellátottság
– fájdalom csökkenthető
– ízületi, izomfájdalom csökken
– nőhet a vér oxigénellátottsága
– gyulladás csökkenthető
– regenerálhatja a test sejtjeit
– növelheti a sportteljesítményt.

Magyarországon évente 60-70 ezer ember hal meg, melyek hátterében érrendszeri, keringési megbetegedések állnak.
Előzzük meg, s tegyünk ellene! Ne törődjön Ön sem bele, hogy mi magyar emberek listavezetők vagyunk az érrendszeri halálozás terén.

Nem javasolt a készülék használata: terhesség alatt, epilepsziás betegség esetén, vérzéses állapotban, pacemaker vagy más elektromos implantátum esetén, daganatos betegeknél, lázas állapotban, túlműködéses hormonális megbetegedéseknél, myasthenia gravis, immunszupresszív kezelés alatt állóknál.

Mágnesterápiával az egészségért, a jobb közérzetért!
A környezeti hatásoktól. a stressztől, a mozgáshiánytól, a nem megfelelő táplálkozástól, a szennyezett víztől és levegőtől szervezetünk kevésbbé ellenálló, védekezőképessége legyengül, ezért támogatásra szorul.
Gyakorlati tapasztalatok bizonyítják és tanulmányokkal igazolt, hogy frekvenciákban, erősségben és impulzus formában alkalmasak a bio-elektromágneses mezők arra, hogy szervezetünk működését optimális irányba tereljék. A tápanyaghordozó vér útján minden egyes sejtünket folyamatosan ellátnak új energiával, és aktivizálják a szövetekben felhalmozott salakanyagok eltávolítását.
A mágneses mezővel történő kezelés által az anyagcsere élénkül és a vérellátás javul, a sejtek több oxigént kapnak, a test számára a terhes méreganyagok kiválasztódnak,.az immunrendszer erősödik, a szervezet harmónikusabban működik.

Kérj időpontot, gyere el és töltődj fel!