A gyógyító reflexológia

Talpreflexologia

Masszírozással hatni tudunk a talp zónáival kapcsolatban lévő szervekre. Ugyanakkor ez a kapcsolat fordítva is igaz, hisz egy adott szerv nem megfelelő működése is észrevehető a talp megfelelő zónájában tapasztalt lerakódás és érzékenység formájában.
Talpa nagyon érzékeny testrésze. Itt végződnek a testét behálózó energiapályák. Akkor egészséges, ha ezeken az energiapályákon szabadon áramlik az energia. Ha viszont valamelyik szervébe nem jut elegendő energia, mert az valahol elakad, akkor ez a szerve megbetegszik.

  • A talpán lévő zónák masszírozásával a testében áramló energiákat tudjuk szabályozni, irányítani. A tapasztalt szakember tudja pótolni a szervek megfelelő működéséhez szükséges energiahiányt, és a felesleges energiatöbbletet is át tudja irányítani máshova.
  • A masszázs emellett még erősíti immunrendszerét, serkenti a vérkeringést, és ezzel segíti a lerakódott salakanyagok kiürülését is.
  • Csillapítja a fájdalmat, és oldja a stresszt. Az idegrendszerére is hatással van a talpmasszázs, hisz kb. 70 ezer idegvégződés található a talpán.
  • A zónák masszírozásával tehát harmonizáljuk testében az energiák áramlását, és fokozott működésre késztetjük szervezete öngyógyító erőit is.

A masszírozás eredményeként a szervek vér- és energiaellátottsága javul. Kezeléskor a masszőr az egész szervezettel foglalkozik. Ön ebből azt érzékeli, hogy a problémás szerv működése harmonizálódik (hisz a többi szervével nincs gondja :)), és ezzel párhuzamosan megszűnnek a talp reflexzónáiban érzékelt elváltozások is, és még nagyon jól is esik lábának a kényeztetés.

Kérj időpontot, gyere el és töltődj fel!