Személyre szabott arc- és testkezelések

Ultratone

Személyre szabott arc- és testkezelések

Az Ultratone biostimulációs gép Vendégeink tulajdonságait, valamint a kívánt végeredményt figyelembe véve képes kialakítani a tökéletes kezelést. Több, mint 150.000 különböző programjának, a 44 trofikus jelformának köszönhetően képes ötvözni a szükséges opciókat, így garantáltan megtaláljuk a tökéletes, személyre szabott kezelést.

Az Ultratone minőségével garantálja a végeredményt

Az Ultratone hatékonyan segíti a karcsúsodást és az alakformálást, gondoskodik a zsírleépítésről és a méretcsökkentésről, salaktalanítja a testet. Tökéletesen kezeli a cellulitot, biztosítja a tónusfokozást, az izomfejlesztést, ugyanakkor kiválóan képes az arcfiatalításra és ránctalanításra is. Terápia és rehabilitáció kiegészítőjeként is alkalmazható, vagyis az Ultratone lehetőséget biztosít a teljes test kezelésére a fiatalítás és az alakformálás tekintetében is.

Az Ultratone kezelés folyamata

Az elektródák felhelyezését követően a megfelelő intenzitás kiválasztása után a kezelés elindul, eközben a kijelzőn végig láthatóak az éppen alkalmazott jelek. A kezelést követően a gép kalkulációba kezd, a következő kezelést a kapott eredményekhez viszonyítva végzi, így garantálja az elérni kívánt végeredményt. Rövid idő alatt is képes javítani az alakon, ráadásul kiváló megoldás azok számára is, akik sérülés, vagy valamilyen betegség miatt nem tudnak, vagy nem végezhetnek megterhelő edzéseket.

Kérj időpontot, gyere el és töltődj fel!